sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kissaproof herätyskello


Harmi, että Julius on tipauttanut tämän kellon jo hieman liian monta kertaa. Kello soi vähän milloin tykkää, noin kasin aikaan, joskus ennen, joskus jälkeen, joskus taas ei lainkaan. Toisinaan taas naksahtaa kuin soidakseen, mutta päättääkin sitten ettei tänään. Ja paras versio: aloittaa yhdellä piipillä, vaikenee hetkeksi jatkaakseen taas kun vähiten sitä osaa odottaa. Tämä kello osaa kaikki ärsyttävän epäsäännöllisen jaksottamisen sekä yllättämisen temput.

Joku nick näck -kauppias voisi keksiä kissavarman kellon. On tositorkkujalle niitä mitkä lähettävät ropelin ilmaan mitä ilman kelloa ei saa sammumaan, kuin on myös niitä jotka lähtevät herättäessään karkuun jotta herätettävä varmasti nousisi ylös.

Mutta kuka keksisi kellon mitä kissa ei tönää pois yöpöydältä siihen lattialta pompatessaan ja valmistautuessaan klo 6.00 tuijottamaan intensiivisesti seuraavat kaksi tuntia herätettävää. Kun käännät kylkeä ja vahingossa avaat silmäsi kun kolmas silmä sanoo että joku on ihan lähellä, onkin oikeasti jokin siinä ihan nutissa silmissään katse: "...ruokaaaruokaaaaruokaaaruokaaa...". Se katse on hyvin lähellä erästä toista katsetta: "Liiku sentti ja sulla ei ole enää nenää tai sen puoleen silmiäkään."

Tai kohotat silmät kiinni kättäsi jotta saisit vesilasin käteesi, osuukin siihen jotain karvaista. Jos hyvin käy. Yleensä käsi osuu hampaisiin. (Täytyyhän sitä nyt näyttää MIHIN sitä ruokaa saisi JUURI NYT laittaa.)

Kissaproof kello.

Kissa kiihdyttää shikaanista sarjakuvakiidytyksellä pysäyttääkseen koko järjettömän energiapurskeensa yöpöydän päälle vesilasin viereen, herätyskellon paikalle. Normiherätyskellolla tämä tavarankorvausliike onnistuisikin, mutta ei kissaproofkellon kohdalla. Ensinnäkin: The KissaProofKello painaa tonnin sillä hetkellä kun ihminen laskee sen yöpöydälle kädestään. Siinä on iso kasa sisäistä energiaa mikä vapautuu kun kellosta päästää irti. Peukku toiselta puolelta ja etusormi vastakkaiselta. Thung! Se on siinä.

The Ultimate KissaProofKello on myös varustettu turvatyynyillä. Ei sillä että kissa tarvitsisi pehmennystä kelloon törmätessään tai kello lattialle pudotessaan, (jos kyseessä onkin kissa mikä painaa tonnin ja yhden kilon päälle, jolloin teoriassa olisi mahdollista että KissaProofKellon voisi syrjäyttää kiihdytys_liuku_hyppy_taklauksella pöydältä) vaan siksi että jos kissa kuitenkin mahtuu yöpöydälle KissaProofKellon viereen parkkiin, laukaisisi kissatunnistimella varustettu The Ultimate KissaProofHerätyskello turvatyynyt, mitkä sinkauttaisivat kissan alas pöydältä. (To Infinity And Beyoooooooond!) Samantien The Ultimate KissaProofKello täyttäisi tyynyt, sihisten äänekkäästi, (ei ihmisen kuuloalueella) aivan kuin kissan sähinä, ja olisi taas heti valmis tönäämään Juliuksen kaltaiset, 7 minuutin mittaisella kultakalan muistikapasiteetilla varustetut kissaeinsteinit alas parhaimmalta tuijaamispaikaltaan.

Tämän ideani joku voisi nyt varastaa ja toteuttaa. Mä otan sitten niitä kelloja kaheksan. Vain siksi koska pidän kissoista niiiiiiin paljon.

1 kommentti:

  1. ....eikä siinä vielä kaikki, jos nimittäin tilaat KissaProofKellon nyt, saat kaupanpäälle.... :D

    Ilmiselvää teeveeshop-kamaa tämä sinun kellosi, heh.

    VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)