perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kohta mää poksahdan...

...yks lukija lisää. MOI! :)

Tää on mahtavaa. Kiltti helle, ole vielä kauan täällä niin useampikin ihminen hairahtuu klikkailemaan lukijakseni kun eivät osaa ajatella sen pidemmälle. :P

Seuraavalle lukijalle lausunkin sitten vaikka rakkausrunon. Ja sitä seuraavalle leivon kakun. Eli jos 6. lukija haluaa kakun ilman hometta, paree asua naapurissa.

Kurkataas vähän miten jotkut ihan tuntemattomat saattavat eksyä tänne. Nää hakusanat on välillä kyllä aika hauskoja. Nyt jo on unholaan painunut pari outoa mitä joskus hihittelin kovastikin.

Tilastot --> liikenteen lähteet --> päivä, hakusanat:
1. jäätelö on pahaa NO EI TASAN OLE! Niin paitsi paha jäätelö on pahaa, mutta päätetään vaikka ettei se ole jäätelöä ensinkään.
2. magnesium ja c-vitamiini
3. sahalaita mekot

Sama juttu mutta viikko:
1. meikitön päivä joutsenmerkki (linkki luultavimmin Kemikaalicocktailiin)
6. aerobic ohjaajien palkka
9. iherb+rewards
10. isojentyttöjen seksikuvia (Tänään meinasin lehtimyyjälle täräyttää ettei tarjoo enää kertaakaan mulle Me Naisia kun en lue sellasia lehtiä. "No mitäs teidän taloudessa sitten luetaan?" (Normaalisti vastaisin: Aku Ankkaa, tulee jo. Kestona.) Nyt ois voinu sanoo että JALLUA JA MUITA KALULEHTIÄ!)

Sama juttu, kuukausi:
2. 42 (joku on siis etsinyt internetistä elämän tarkoitusta...)
5. työtä minä teen vaikka kuolisin biisi
6. 21.5.11 maailmanloppu
8. gluteeniton leipä leipäkoneella
9. hoop dance
10. housujen tuunaus

Sama, koko ajalta:
1. hitlantis
2. 46 (ehkä elämän tarkoitus onkin neljäkymmentä ja kuusi?)
4. vannetanssi
5. top model lehti
10. lee pace hobitti (taas linkki toiseen blogiin. nää on tyhmiä kun hakukone ei tällasia tajua.)

Ohjaajat: No löytyikö palkkavinkkiä? Kuukausipalkkataulukot laitoinkin jo, tuntipalkka voi olla mitä vain 20-100 euron välistä. Riippuu siitä mitä ohjaat ja missä sekä kuinka suosittu ohjaaja olet. Omasta mielestäni vähintään 30 egeä on ihan kohtuullinen summa. 50 ois suotava. :)

Isojen tyttöjen seksikuvia etsiville tiedoksi: nyt ei pysty.

iHerbistit sekä tulevat: <mainos> käytä mun koodia: ATI506 :D saat sillä 4 dollarin alennuksen mikä on aika hyvä juttu koska international airmail maksaa 2 tai 4 dollaria, paketin painosta riippuen. Kyllä, nyt pienemmät määrät pienemmällä postimaksulla.</mainos>

*****_*****

Mahdollisuuksien tori -ostoksista lupasin jotain. Kaksi vaatetta, koru ja kirja löysivät tiensä kotiini, tässä kaksi niistä.

Miljoonan (virtuaalisen) taalan kysymys: mitä yhteistä on näillä kahdella kuvassa näkyvällä esineellä? Vastaus ei ole: löytyi mahdollisuuksien torilta.


Mukavaa että joihinkin T-paitoihin on painettu jotain myös takapuolelle. Suurin osa painatuskuvioiduista vaatteista on sellaisia missä on kiva kuva edessä, muttei mitään takana. Se on jotenkin yhtä tyhmää kuin jos treenaisi vain vatsalihaksia, muttei selkää ollenkaan: selkänsä kun kääntää niin on ihan tavis vaan. :D

2 kommenttia:

  1. "selkänsä kun kääntää niin on ihan tavis vaan"

    :-)

    Loistavasti sanottu.

    VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)