sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Melkein loppusaldo

Päiviä takana 26.
Päiviä jolloin tuli tehtyä jotain liikunnallista takana 21.
Näistä 21:stä GoGo -lintsauspäiviä 6.
Tunteja GoGo:ssa takana 39 joista 5 venyttelytuntia, 2 kpl 45 minuutin mittaista tuntia ja 5 puolen tunnin tuntia.

Päiviä jäljellä enää neljä joista kahtena iltana ois töitä ja yhtenä Hooppausta. Mikäs se tavote olikaan? 60? No jos lasken omat tunnit mukaan sekä hooppaukset, tavoitteeseen pääsis puristamalla neljälle päivälle 9 tuntia. Ei taida toteutua. Polvi ärtyi taas juuri kun luulin että juhannustauko oli tuon parantanut. Eli huomenna eiei BodyPumpille. En viitsisi toista kertaa enää kyykätä yhdellä jalalla tai tehdä tilalla pelkkiä pohjenousuja. Ottaa päähän. Muutenkin.

Tunteja joihin en ole edes yrittänyt päästä:
- Spinning (...veren maku suussa... äh. vaikken pyöräilystä pidäkään niin silti pyöräilisin mieluummin ulkona. sama kuin pidettäis tunti juoksumatoilla! njäh. mieluummin ulkona jos juoksen... ja kun en juokse)
- Circuit (ei jaksa enää näitä kuntoilua kuntoilun tähden tunteja)
- Aamuvirkut (selitys miksei piilee jo nimessä...)
- Triathlon (mä kuolisin tänne! ei kiitos.)
- Bootcamp (no tänne mä vasta kuolisinkin!)

Tunteja joista yksi kerta riitti:
- Kahvakuula tai puistokahvakuula (pelkkä kuntoilu ilman musaa... äh.)
- BodyAttack (taas kuntoilua kunnon kohottamisen vuoksi, juoksua ympäri salia... äh.)
- BodyStep (steppilauta. njäh.)
- StepMuokkaus (kts. yllä)

Tosin... BodySteppiin voisin mennä ehkäkentiesmahdollisesti sittenkin uudestaan (jos tulee tylsää) vain yhden ainoan kappaleen ja sen koreografian vuoksi: Time4Love - Hanky Panky. Olisin oikeasti voinut iloisin mielin mennä koko tunnin vain sitä yhtä kappaletta toistaen. :D (BodyStep kappalelista)

Les Mills tunneista mulla on hieman ristiriitaiset fiilikset. Niihin on kyllä valkattu pääsääntöisesti hyviä kappaleita ja liikkeitä, mutta että kolme kuukautta samaa ohjelmaa? Vaikkakin, olikos se nyt ekan kuuden viikon jälkeen, ohjaaja saa miksailla vanhojen ohjelmien kappaleita mukaan, mutta jos kuntoilu on elämäntapa, niin onhan nämäkin kappaleet kuultu ja nähty jo.

Toinen minkä olen huomannut tässä viikkojen aikana on että erityyppisistä Les Mills ohjelmista löytyy samoja kappaleita samoine liikkeineen. Kappale on vain saatettu miksata nopeammaksi tai pidemmäksi ja liikkeitä on yhdistelty eri tavoin. Eli sen lisäksi että pitää kuunnella samoja musiikkeja yhden tunnin ohjelmassa mahdollisesti kolme kuukautta, tulee saman kappaleen toistoja myös muilla BodyVivePumpAttackJam tunneilla. Kohtuullisen ärsyttävää koska kappaleet ovat myös tietysti viimeisimpiä hittibiisejä, eli niitä kuulee muutenkin jo joka paikassa. Bussit, ravintolat, kaupat, tv, radio sekä ohikulkevien teinien kännykät.

Onhan niissä ohjelmissa toki todella hyviäkin biisejä. Hellästi itkevät kitarat tai muutama kohtuureipas sekä mukaansa tempaava tykitys, mutta liika toisto on aina huono juttu. Helppoa ohjaajalle ja koreografioiden tekijöille, mutta inhaa sellaiselle helpostitylsistyvälle asiakkaalle kuin minä. Onneksi mulla sentään on mahdollisuus valita myös Body(mikävain) tunneilla käymättömyys ilman että harmittaisi rahojen hukkaanmeno.

Kaikkien Les Mills ohjelmien kappalelistaukset.

Ehdottomasti toimivin koreografia tehtynä allaolevaan biisiin (tai johonkin sen versioista) on BodyCombat -tunnilla. (Tähän rummutukseen nyt vaan sopii niin hyvin potkut.) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)