maanantai 13. kesäkuuta 2011

Olen rakastunut

Stefan's Steakhouseen.


En kyllä normaalisti pidä vapaaehtoisesti kaljuista tai siilitukkaisista ihmisistä. :D (Niillä vaan puuttuu jotain... päästä.) Paitsi eräästä tamperelaisesta joka on ehkä maailman paras ja innostavin ryhmäliikunnanohjaaja. Toisena poikkeuksena kokit. Pitkä tukka ei välttämättä herätä kovinkaan hyvin ruokahalua. (Nonni. Siinä meni joka-alan kaljut lukijat sekä pitkätukkaiset kokkilukijani. oispitänyollavaanhiljaa...)

Käytiin viikonloppuna syömässä Stefanin pihvihuoneella. Voi jeesus kun oli HY-VÄÄ! Otin härän sisäfilettä, konjakki-viherpippurikastiketta, paahdetut perunat sekä kermaan muhennettua maissia. Liha oli äärettömän mureaa ja paahdetut perunat rapsakoita sekä todella maistuvia. Olisin ottanut jotain überhienoa alkupalaa sekä lopuksi jälkkäriä, mutta koska alkupalat oli nautittu jo äidin luona vohvelien muodossa ja jälkkärikin oli jo tiedossa, oli pakko tyytyä noihin. Silti sai kieriä vatsa pinkeänä pois. Lisäplussana Stefanille ehdottomasti se että gluteenittomuus näyttäisi olevan pääsääntö eikä harvinaisuus niinkuin monessa muussa paikassa.

Tänään repäsin ja jäin GoGo:hun BodyViven jälkeen vielä BodyCombat -tunnille. Ajattelin että kerrankos sitä, tänään kun omaa tuntia tuskin ulkona tarvii vetää tuolla vesipisaroiden lomassa. (Harmi, olisin niin halunnut huutaa ja tanssia.) Rautahampaat ulos, silmät kiinni ja täysillä combatoiden... Mutta eipä mun tarvinnutkaan rutistaa combattia väkisin! Hiiahei, olen taas tänäänkin rakastunut!

Muistini mukaan puolitoista vuotta sitten käytyäni combatissa olin tunnin jälkeen aivan puolikuollut. En pahemmin pitänyt koko ohjelmasta enkä mennyt toiste. Mutta nyt... Oli jotenkin todella toimiva combatohjelma sekä kahden tunnin yhdistelmä: verryttely BodyVivellä ja sitten selkä, niska ja hartiat lopullisesti kunnolla auki lukoista ja irti kireistä kohdista repimällä lähes täysillä koko combatin ajan.

(BodyVive = yli 5-kymppisille ja liikuntaa alotteleville tarkoitettu helppo tunti. Heh. BodyCombat = huippukuntoisille järjetöntä rääkkiä nyrkkeilyn ja potkimisen muodossa.)

Ehdottomasti sama setti ens maanantaina uudelleen.

BodyAttackista mulla on samanlaiset muistikuvat, en tykännyt, mutta olen luvannut itselleni että käyn kaikilla tunneilla taas vähintään yhden kerran. Jos vain töiltäni pääsen. Olen siis valmistautunut henkisesti siihen yhteen BodyAttack -tuntiin toukokuun lopusta lähtien, kun löydän sille jonkin hyvän tuntikaverin niin käyn attackissa samalla hiellä. :D

2 kommenttia:

  1. Oha se liikunnan ilo iha mahtavaa. Liiku nii kaua ku voit ja väkiste viel sitteki ku et voi. (viidakon...eiku partapapan vanha sanonta)
    Sit samallaist endorfiiniroiskaust ei sängynpohjal makoilles enää saa.
    Nimim: aito kalju, toisin ku Stefan... ;DDD

    VastaaPoista
  2. Kai sitä täytyy, varastoon liikkua niin pajon kun pystyy, jos kuitenkin tulevaisuus vaikka tuo liikkumattomuutta tullessaan. Ei sitä koskaan voi tietää.

    VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)