keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pukukoppilöydöt


Etsin tässä päivänä eräänä shortseja. Mielessä (tottakai) äärettömän tarkka kuva siitä millaset niiden pitäisi olla, mutta koska sellaisia ei kuitenkaan löytyisi, tyytyisin myös sinne päin oleviin shortseihin millä ei olisi ihan päätä huimaavaa hintaa niin ettei tuntuisi tyhmälle muokata niitä heti. Ei siis ollut aikomustakaan maksaa niistä paria kymppiä ja heti alistaa saksien ja ompelukoneen armoille. Eksyin H&M:n vaaterekeille. Löytyi muutamat shortsit, alemekko sekä kevyttä kesäpaitaa. Yhteensä viisi vaatekappaletta joiden kanssa marssin pukukoppiin. Kaksi, pitkän mekon sekä harmaat shortsit päätin pitää.

Pukukoppiin, niinkuin aina, yksi sun toinen sovittaja oli jättänyt vaatekappaleen ja sille avecin. Itseasiassa Hömmin senkertainen pukukoppivalintani oli suorastaan pullollaan vaatteita, mikä oli kohtuullisen ironista koska niiden vaatteiden vieressä (ja osittain alla) koreili lappunen missä aivan selvästi luki että viethän sovittamasi vaatteet takaisin. (Jeah baby, jeah! Nää on varmasti niitä samoja saaterin agentteja kultaisine sormineen jotka jättävät puistoihin syöminkiensä ja juominkiensa roskat niille sijoilleen. Ne, joille ilmaantuu hyppysiin outo herpaantumistauti sillä samalla hetkellä kun entinen astia muuttuu nykyiseksi roskaksi.)

Noh, muutama vaatekappale kuitenkin näytti kohtuullisen mielenkiintoiselta ja niitä siinä sitten sovittelinkin. Kun sormeni osuivat harmaaseen collegeen oli se niin ihanan pehmeä että tiesin välittömästä että jos tässä vain on hihoissa riittävästi pituutta, tulee se mukaani. Ja olihan siinä. :) Mii sou häpi.

Toinen äärettömän hyvä pukukoppilöytö oli polvien yli menevät liikunnallisempaan menoon tarkoitetut shortsit. Joustavat, ilmavat, ohuet, taskulliset. Ja hyvä leikkaus. Tällaisiahan olin eräässä vaiheessa etsinytkin! Ensin kokoon vilkaistessani (hitto, ei sovi...) melkein menetin toivoni, mutta niin vain kävi että päällehän se sujahti eikä edes kirrannut. H&M:n koot on näköjään vähän sitä sun tätä. Yhtä tällöin ja toista tuolloin.

Pukukopista lähdin 7 vaatteen kera ja neljä niistä päätyi kotiin asti. Kyllä pukukopit ovat sitten ihmeellisiä. Suorastaan Narnioita.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut syntymispäiväsi johtosta :D

    VastaaPoista
  2. "Suorastaan Narnioita."

    Kävit kaapissa, ja tulit ulos? (Kuningattarena?)

    VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)