torstai 16. kesäkuuta 2011

Taas uudet... 0_o

Stadiumilta tuli membereille eilen ennakkovaroitus sähköpostiin alennusmyyntien alkamisesta. Huomenna kuulemma vasta mainostetaan lehdissä muillekin. Vaikka näkeehän ne alennukset nyt kuka vain jos sinne tänään tie jostain syystä vei. Löysin. Nike Trainer Excel 49,90€.

Huomaatteko mun kesäkynnet? Huomatteko, huomaatteko? :P

Olen kärsinyt jälleen kerran lenkkareiden puutteesta. Edellinen kenkäpari (mitkä muuten tänään ois saanu Stadiumilta 2 perhanan kymppiä halvemmalla...) on pelkästään ulkokäyttöön, sitä edelliset Blochit tanssillisille tunneille ja varrelliset Niket muille tunneille.

Varrelliset on näillä keleillä aivan liian kuumat ja vanhoista, parin kympin Adidaksista on pohjat kuluneet jo niin silusiksi että ne on liukkaat millä pinnalla tahansa. Ne vois varmaan siirtää sekalaiseen ulkokäyttöön. Sitten heti kun keksii mitä se sellainen sekalainen ulkokäyttö on missä ei haittaa jos kengän pohja on liukas, sisäosa samoin ja kenkä on nahkaisen / tekonahkaisen pintansa vuoksi kohtuullisen hengittämätön. Pitää varmaan hankkia mökki jotta vois pyhittää ne mökkikengiksi. (...kalliit alekengät jotta voi käyttä loppuun asti...)

Blocheilla olen tähän mennessä GoGo:n tunneilla pomppinut, niistä kun löytyy kuitenkin hiukan enemmän pitoa kuin kuluneista Adidaksista ja ihan kohtuuhyvin olen niillä pärjännyt. Kunhan vaan osaa ennakoida sen että jos ottaa liian ison asennon, voi päätyä spagaatiin.

Uusissa onkin joka suuntaan taipuvat, erikoispehmeät, joustavat ja "pitoisat" pohjat.

Viime perjantaina huomasin oudon ominaisuuden Blocheissa. Kenkien pohja on tähän mennessä ollut sellainen oudon kovahko, osin tarkoituksella liukas, osin taas pitävä, vaikka pitäväkin osa on tavallisiin treenikenkiin verrattuna vielä aika liukas. Kuitenkin kun olin viime viikolla (ulkona 30++, sisällä nihkeät ++++ jotain astetta) kahdella reippaalla tunnilla peräkkäin, ensin stepmuokkaus ja sen jälkeen BodyJam. Hetki toisen tunnin aloituksen jälkeen huomasin että Blochien pitoon tarkoitettu osa pohjasta olikin lämmennyt niin että pito oli suorastaan loistava!

Ihan kiva, mutta hieman oudoltahan tuo tuntuu että kenkä on oikeasti käyttökelpoinen vasta puolentoistatunnin hikoilun ja pohjan kovillelaiton (steppilaudalle hyppely) jälkeen JOS ilma ympärillä on vielä kohtuullisen lämpöinen. Siitä kun ei voinut enää edes jatkaa kolmannelle ja neljännelle ja viidenn... tunneille koska GoGo on suunniteltu ilmeisesti vain päivätyössä käyviä varten. Löytyy aamuvirkuille tunnit ennen töihin lähtöä, löytyy lounasaikaan ruuan tilalle liikunnan ottaville tunnit (kympistä kahteentoista) sekä iltatunnit alkaen heti siitä hetkestä kun aikasintaan kukin kehtaa päivätöistään lähteä. Eli ei oikein mitään iltatyöläiselle tai sellaiselle joka voisi tulla koska vain ja kuitenkin mieluiten päiväällä koska silloin muut perheenjäsenet ovat töissä ja päivätunneilla ei ole niin kova ruuhka. Mutta kun ei.

Welcome to the future world!

Totta puhuen en olisi kyllä enää jaksanut kolmannelle vauhdikkaalle tunnille. Vaikka steppitunti menikin osin yli hilseen eikä steppilauta todellakaan ole lempivälneeni, tuli silti tehtyä sen verran tehokkaasti että tuntui. Ja se helle. Sanomattakin varmaan selvää että hiki virtasi ja puhti oli poissa jo melkein ensiminuuteilla.

Neljän kenkäparin ruuhkakassi tietsikkatuolin selkämyksessä. MAHTUU, MAHTUU!!

Mut ny mä lähen kertoo vanhoja ja huonoja vitsejä, sekoilee sanoissani, naureskelemaan itelleni ja kompastelemaan jalkoihini. Eli meen töihi. HEIPPA! :)

3 kommenttia:

 1. Leikkimökin voisi saada halvemmalla kuin oikean. Kannattaiskos hommata semmottinen aluksi. Vähän niinkuin harjotusmielessä tai jotain. :D

  VastaaPoista
 2. Jos tekis parvekkeelle levennyksen: terassin. Sinne sitte leikkimökki. Koko sisäpihan vois tiivistää ja täyttää vedellä. Ois mökki lammen rannalla.

  Kyllä kuningasideoita taas ropisee.

  VastaaPoista
 3. Ideoita piisaa. Vaan niiden toteuttaminen jostain syystä tökkii....

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)