maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pienin askelin

Pienestä pinosta on hyvä aloittaa. Vaatteiden vähennystä lupaukseni mukaan. Kasa lämpöisiä paitoja lähti jokin aika sitten samalle kirppikselle minne työnsin käyttämättömät kenkäni.


Allaolevat kengät taas ovat varmastikin käytössä viimeistä kesää. NYYYYH! Maailman parhaimmat kengät jalassa. Löysin onneksi näille kohtuuhyvät korvaajat ensivuodelle alennusmyynneistä. (Luojan kiitos ostamattomuuslupaukseni ei koske kenkiä, koska niitä en sentään osaa itse väkertää.)

Uusilla släpäreillä en ole vielä kertaakaan astellut tuolla ulkona koska haluan käyttää nämä ensin aivan loppuun asti. Viime kesänä luulin jo lopun tulleen kun toisen pohjasta alkoi törröttää jokin ryhdin ylläpitävä metalliläystäke, mutta vielä pikkuhintaan sen suutari suostui korjaamaan. Tän kesän jäljeen pohjat ovat kuluneet jo lähes lommolle, joten arvaahan sen ettei sille asialle kannata enää mitään tehdä.


Ei korkoa. Kauniit. Pysyy jalassa. Pehmeää nahkaa mikä ei onnistunut kalvamaan edes uutena mistään. Muotoutui välittömästi jalkaan. Helppo pistää jalkaan ja helppo pestä. Ja ennenkaikkea: ei mitään tungettavaa varpaanväliin. Näistä huokuu rento: LO-MAL-LA -fiilis ja näillä tallustelee ihan yhtä näppärästi rantavedessä kuin mukuvakiveytykselläkin. (Ja kun aikaa kuluu niin näillä ois vaikka voinu matkustaa kuuhun ja luonu maailmaan rauhan!)

5 kommenttia:

 1. (Ooh, vaaleanpunavalkoinen villapaita. Snif. Mennyt muisto vain.)

  Joo, kyllähän noilla kevyesti maailman pelastaa.

  Apropos, onko tuossa kuvassa muuten roskis taustalla? :-)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkäsin siittä paidasta. Eikä se itseasiassa ees kutittanut ihan kauheesti. Mutta se oli lyhyt. Napapaita. Ja kuitenkin korkeakauluksinen. Joten joka kerta kylmällä ilmalla piti valita jäädyttääkö munuaisensa vai hikoileeko kaulasta.

  Taustalla kaikki lautapelit alhaalla hyllystä. Itseasiassa paitapinokin oli lautapelipinon päällä. Pölyjen (hrrrrh...) karkotus & uudelleenjärkkääminen menossa. Tribond ja Farlander nyt ainakin tuossa näyttäis olevan. Eli ei ihan roskis...

  VastaaPoista
 3. Ai eiku nymmää hokasi! Kenkäkuvassa. On! Roskis ja puisto. :D

  (kyllämääsitteoonniin...)

  VastaaPoista
 4. Aattelin että aika... symbolista. Häämöttää.

  Apilaa (hetkinen! kengissäkin melkein, nelilehtisiä) en vielä nähnytkään.

  (Niinootki :>> )

  VastaaPoista
 5. PIKKasen KAUNIIT KENGÄT!!
  iTE VIEN VUOSITTAIN KIERRÄTYKSEE KAIKKI VAATTEET JA TAVARAT, MITÄ EN OO NOIN KOLMEE VUOTEE PITÄNNY. jA JOS HANKIN JOTAI UUTTA, VASTAAVA MÄÄRÄ MENEE POISTOO.

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)