keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tammerkoskessa tapahtuu

Missasin kosken kuivatuksen. Noh, ens kerralla sitten, mutta jonkin omituisen pitkäkaulasen löysin. Ei mikään koskikara ku korskikaivuri.

Näin mielenkiintosen asian takia seisoskelin kosken partaalla niin kauan että silmissä sumeni ku alko olla jo niin kova nälkä. Ja koska kaikkien pikkutyttöjen mielestä voimatyökalut ja koneet, sekä kaikenmaailman kaivurit on niin huisia että niiden vuoksi kuvatkin jaetaan hieman isommassa koossa kuin normisti. Joten klik klik vaan kuvan päältä jos tekee mieli katsoa vielä ihan pikkuisen isompana.

Tää oli niin jännää että huomenna tai yli, tai peräti yliyliyliyli... siis viikonlopun jälkeen viimeistään uudestaan. Tahtoo tietää koska silta on edistynyt puolivälistä vastarannalle saakka. Ja kuinka monta rautapalkkia ne miehet vielä siellä koskessa uittaa. EI NE KELLU! Vaikka kuinka niitä sinne heittelette.

Valitettavasti mun kameran objektiivilla ei päässy alempia kuvia lähemmäs. Mut ens kerralla sitte. Sillon työt on toivottavasti tullu lähemmäs mun kameraa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)