tiistai 2. elokuuta 2011

Musaa mikä oli ja meni

Vähän myöhään tajusin että vois sentään ees laittaa näytteet uusimmasta ohjelmasta kun ei ole muuten oikeen ollut mitään julkaisukelpoista sanottavaa.
Maanantaina kuitenkin mentiin mm. näillä:

Ska P - Ghostbusters

&

Ska-P - Mano Negra Illegal

Punk ja Ska on kyllä aika veikeitä. Silloin kun siihen on paneuduttu kunnolla eikä se ole vaan "yhteiskunta on mätä, haistakaa kaikki sitä sun tätä" -mättöä. (oho, runo. jeejee.)

Edelliseen otsikkoon palatakseni ranskalaiset kannatti käydä tsekkaamassa keskustorilla. Patonkijonoon en itteäni ois ängennyt vaikka leipää voisinkin syödä kun oli niin pitkät ja haaroittuvat ne jonot. Mutta toffeeta ois voinut mukaan poimia ellei tammelan torilta pari viikkoa sitten bongaamani englantilaiset toffeet ois olleet yhtä isoja palasia. Niin isoja että vaikka toffeet on jo kauan sitten syöty niin makeus ja sen määrä pysyy vielä pitkään muistissa. Ei pysty nyt kyllä iskemään hampaita isoon makeaan palaan. Juustoihin pitää vielä palata. Siihen "vaatimattomaan" 80 eri lajiin. Vuohiin ja lehmiin.

Kesämekot ja muut ompelukset odottaa edelleen omaa postaustaan. Saa nähdä onnistunko tekemään asialle jotain ennen ensi kesää. Mutta sitä odotellessa...

Ens viikolla alkaa pojalla taas koulu. Voi itku että sitä taitaa asia ahistaa pahemman kerran. Mua ahistaa taas se että kuntotanssia ois tänä syksynä 6/11 tuntia. Tai siis ei se määrä muuten, täähän on just sitä mitä halusin, mutta se miten siihen määrään mennään. Eka 2 tuntia viikossa. Sitte vähän pehmeempi lasku: 4 tuntia / viikko. Ja PAM: 11 tuntia joista kuus kuntotanssia, yks muokkaus, pari pappajumppaa, niska-selkä sekä kehonhuolto. Noin kaks viikkoa kestää että keho tottuu eli pitää vaan mennä vaikka ois ihan loppu. Laahustaa eteenpäin tunti kerrallaan. Sitte helpottaa.

Mut nyvviä chillaillaan. Siks ehkä enno saanu tännekään paljoa aikaseks ku eio kokoajan kiire johki. Tai tekemistä on kyllä, mutta melkein mitään eio aivan pakko tehä. Se on sekä huono että hyvä juttu : kun on paljon tekemistä ni haalin paljon lisää kaikkea muutakin ja saan myös aikaseks paljon. Mut kun on vaan pari pakollista juttua ni narisen niistäkin enkä saa mitään muutakaan järkevää aikaseks. Olen vaan meritähtiasennossa enkä pode navan kaivelusta ees huonoa omaatuntoa. En vaan osaa. :D

Kasvit sai kyytiä tänään ku pulkkaherneet oli aikansa eläneet. Niitten tilalle siirsin pienistä ruukuista yrttejä satoa tuottamattomien mini- ja parveketomaattien viereen. Toivottavasti muistan kastella tarpeeks kun tomaatit on sellasia juoppoja.

Partsi-istutuksista ehkä joskus jotain kuvaa, kunhan saan sambaajat ensin julkastua. On se vaan niin raskasta: avata kansio, valita kuvat, pienentää niitä ja julkasta. Huh. Tuli jo tuskanhiki ku aattelin asiaa. Mä taidan mennä lukee vieläkin kesken olevaa ärsyttävästi osittain ranskaksi kirjoitettua kirjaa. Á bientôt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)