tiistai 6. syyskuuta 2011

Ei nyt kuitenkaan ihan niin kamalaa kuin luulis...

Edelliseen postaukseen liittyen... Itseasiassa tää päivä taitaa kuitenkin muuttua ihan mukavaksi. Tiedossa on töiden suhteen oikein mukava päivä. Tiistai saattaa jopa muuttua mun lempiarkipäiväksi.

- Vain 1 tunti. (Useampikin tunti kelpais, mutta ehdottomasti silloin peräkkäin ja samassa paikassa alkaen rauhallisemmasta ja päättyen hikiseen.)
- Ei siis ravaamista melkein mahdottoman aikataulun mukaan toiselle puolelle kaupunkia litimärissä kuteissa. Tai nihkeellä iholla puhtaat vaatteet päällä ja hikipaidat kassissa haisemassa.
- Paikka kävelymatkan päässä. Ei siis riippuvuutta busseista.
- Oikein sopivaan aikaan. Loppuu ennen kuutta.
- Mukava ja kaikin puolin rento porukka!
- Riittävästi osallistujia. Ei siis liian vähän.
- Hyvä palkka. :)
- Lempituntini. Tanssillinen mutta helppo.
- Todella hyvät laitteet joita ei tarvitse (jos ei halua) soittaa täysillä vaan hiljempikin ääni kuuluu kirkkaasti. Toisaalta taas hieman kovempi ääni ei särise. Ei ainakaan niillä voimakkuuksilla mitä mä käytän. :) Mikki ei kierrä eikä sen tuulisuoja ole tunnin alkaessa jonkun toisen syljestä litimärkä.
- Voi käyttää vanhoja koreografioita mitkä osaa jo unissaankin. (sitäkö mä öisin teen?) Ei tarvitse olla kokoajan 150 prosenttisella aivokapasiteetilla skarppina ettei vaan unohtais mitä seuraavaksi tulee ja missä kohtaa.
- Paikassa ei ole tuntia ennen tai jälkeen mun tunnin joten pääsee hiettömään saliin rauhassa laittamaan kaiken valmiiksi ja voi kerätä itsensä tunnin loputtua ihan omaan tahtiin.
- Hyvä, avara tila ja hyvä ilmastointi.
- Ei tarvitse raahata patjoja mukana vaan löytyy paikanpäältä.
- Hieman pidempi venyttely lopuksi!

Voisko sitä enää enempää toivoa!

(Nämähän ei sitten olleet missään muussa kuin päähän pälkähtäneessä järjestyksessä. Ettei kukaan vain pääsis sanomaan että naiset ei arvosta palkkaa yhtä paljon kuin muita juttuja.)

HA! Ulkona sataa. :D :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)