perjantai 28. lokakuuta 2011

Googlen oireet

Ennenmaailmanaikaan oli kamalan vaarallista lukea lääkärikirjaa. Sieltä kun löytyi epämuodostumat, ihottumat, rappeumat, profyriat, kupat ja kaikki maailman siihen aikaan tunnetut ennemmin tai myöhemmin tappavat taudit, löytyi multa pikkuhiljaa lukemisen edetessä aina ne kaikki. "Joo, mulla on toi, ja toi ja aijai, sattuu polveen-mahaan-silmään."

Nyt on keksitty google. Ei siinä mitään että maailman toisella puolella olevan ihmisen voi niin halutessaan tavoittaa millisekunneissa ja käydä tämän kanssa keskustelua tietokoneen / puhelimen välityksellä näppiksellä enemmän kuin reaaliajassa (eli siis tulevaisuudessa*), mutta nyt on myös mahdollista saada tauti kuin tauti muutaman sekunnin sisään aloittamalla simppelisti vain yhdestä aivan tavallisesta (niinhän sä luulit, häh häh hää!) oireesta: nenä iltaisin tukossa.

Jeah. Pölypunkkiallergia. Tsek. Astma. Tsek. Nuha. Tsek.

Oireita: unettomuus, aivastelu, ylihengittäminen, kylmä, ainakin varpaat ja sormet palelee, nivelet (yleensä polvet) kipeet, päänsärky, unohtelu, puutuva vasen käsi, suonenveto, just kun söi niin taas: nälkä, villa ja angora kutittaa niin että taju lähtee, vatsakivut, lihassärky, ihottuma, ajoittainen masentuneisuus, huimaus, käheä ääni, korvat lukossa...

Ja tämän lisäksi vielä yksi mihin luulen tietäväni vastauksen koska vastaus on... köh... tärähtänyt päin aina sellaisella voimalla ettei sitä voi olla huomaamatta:

Mustelmat. Kotona ja välillä tuolla ulkonakaan EI VAIN KERTAKAIKKIAAN OLE RIITTÄVÄSTI TILAAAAAAAAA!!!! Sormet, varpaat, kädet, jalat ja välillä perse, vatsa ja pääkin ottaa kontaktia vähän sen sun tän kanssa. Olkapäitä unohtamatta, koska oviaukot on nyt vain TEHTY VÄÄRIIN KOHTIIN! Aika usein oma toinen jalkakin on väärässä kohdassa sen toisen jalan liikerataan nähden. Liikennemerkki- / valotolppaan olen onneksi törmännyt vain kerran elämässäni.

"Hei, googlesetä, etsä tietäis, mikä mulla on?"

Noh...
allergia astma influenssa stressi reuma lapamato sydänvika ylikunto sokeritauti sydänkohtaus cfs keuhkoputkentulehdus adhd crohnin tauti vaihdevuodet aivokasvain syöpä sisäkorvatulehdus ms-tauti kilpirauhasen vajaatoiminta sieni-infektio sähköyliherkkyys osteoporoosi enkefaliitti valoallergia lihasrappeuma...

AAAAAAAAAAAARRRRRGHHHHHHH!!!!!

No mut, näistä huolimatta voi taas tänään musan tahdissa pomppia tunnin, pari niin kuin lehmä keväällä ekan kerran laitumelle päästessään.

Shania Twain: I Ain't No Quitter


Löysin mä googlella jotain hyvääkin:

"Jos ruuassa on kaikkia semmosia sontiaisia niin minähän en voi syödä sitä ollenkaan. Tai en ainakaan paljoo. Tai ainakaan mielellään syö paljoo. Tai sitten täytyy saada paljon alennusta."

---------------

*Tekstisyötön ennakointi on keskustelun käyntiä tulevaisuudessa. Ennenkuin tiedät itsekään mitä aiot sanoa, tietää tekninen laite sen sun puolestasi ja joku sormistasi ehtii lähettää tekstin ennenkuin ehdit "Voi paska!":a sanoa, saatikka estämään yhtään mitään.

2 kommenttia:

 1. Googletuksen oireet. Kuulostaa Juicen biisiltä. Tulevaisuudessa.

  Ei pahat muuvsit jätkillä. :-) Mää haluan tommosen hatun. Vaikka sen punaisen. :-P

  Pahinta on se netin oireita eks...mikäsetermioli...ponentiaalisesti moninkertaistava vaikutus. Aloitat yhdestä, sen jälkeen sulla on kuustoista, ja sitten kuustuhatta...

  Puutuva vasen käsi on paha. Väheksymättä noita muita. Mulla oli se, mutta nyt ei ole enää. (Puuttuva vasen käsi? 8-o ) Ei kai ole ylikuntoa hartioissa enää...

  "TEHTY VÄÄRIIN KOHTIIN!"

  NIIN ON.

  tällä hetkellä: Osittain pilvistä

  Muut: 5555

  VastaaPoista
 2. Eksploitaatuv... ekplonentiaalis... eksploosi...

  emt... vaikeeetaaaa...

  Yks muuten minkä löysin wikipediasta ihan sairaudeksi listattuna oli AIVOTTOMUUS!

  0_o

  Kyllä mä hetken ehdin ihmettelemään ja naureskelemaan ennenkuin klikkailin linkin puolelle ja näin kuvan. (Tyhmä kun olin, aivoton jopa.)

  .
  .
  .
  .
  .

  Mä en enää ikinä siis edes harkitse hankkivani lisää lapsia.

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)