maanantai 31. lokakuuta 2011

Kuvittelin sut ihan erilaiseksi

Jo jokin aika sitten juttelin puhelimessa erään ennennäkemättömän* ihmisen kanssa ja sovimme tapaamisesta. Tai pikemminkin sovimme kaikenlaisista muista asioista ja niiden tekemisten väliin myös hetken jolloin päästään moikkaamaan. Paikalle saapuessani lähes ensimmäinen kommentti toiselta oli otsikon mukainen lausahdus. Rehellisesti varmasti sanottu ja pakkohan sille oli nauraa, mutta täytyy myöntää että hieman jäi mietityttämään...

Noh, minkäs minä sille voin jos ääneni kuulosti luurin kautta heleälle satakielelle, mutta paikalle saapuikin vanha haahka. Lintumaailmaa sentään molemmat.

Jos joku haluaa kuvitella mut puhelimessa ääneni vuoksi yhtä nuorekkaaksi kuin 14 vuotias poikani on, ei vika voi olla mussa tai puhetyylissäni. "Moi, Junik tääl. Voixä olla?"

Toinen vaihtoehto voi taas olla että se ihan erilainen mielikuva oli syntynyt kaverini ansiosta joka oli kertonut musta tuolle kolmannelle henkilölle mistä seurauksena oli puhelinkeskustelu. "No Junik... Se on semmonen jäkälätukkainen, haravahampainen rillipää jonka kädet lähtee navasta ja perse on nilkoissa. Ja joskus se on ihan mukavakin!"

No mut hei ei voi mitään. Jotkut on vaan vähän poikkeavia. Ei tartte ainakaan miettiä: "Does my bum look big in this?", kun kaikki muu vie huomion. Vaatetyylilläkään siinä vaiheessa oo enää niin väliä.

Mm. tällä mentäis tänään.

Seasick Steve: Prospect Line


*Emme olleet tavanneet toisiamme nenunenukkain sitä ennen.

3 kommenttia:

 1. Mun likalta kysytää vieläki ku se vastaa puhelimee, et oisko sun äiti tai isä kotona. Likka on sentää jo 28vee...

  VastaaPoista
 2. Niin mäkin. Just eilen kuvittelin. Kahdellakin eri tavalla erilaiseksi. :-D

  Ero tähän tapaamaasi henkilöön on tietysti siinä, että minä en tietysti tässäkään kohtaa tiedä, mikä mielikuva on junikimpi. :-o

  VastaaPoista
 3. Partapappa: :D Se sun tyttö on ikuisesti sitten isin tyttö eikä koskaan oo kasvanu aikuiseksi. Tai ehkä puhelin vain vääristää niin paljon.

  Joku: Täytyy vaan toivoa että kuvitelma on jotain tänkertaisen postaukseni kaltaista, koska silloin TIEDÄN että varmasti pystyn pistämään paremmaksi. Perse on oikeesti siellä missä kuuluukin (tietokonetuolilla) ja jäkälää ei kasva päässä, niin pelkästään positiivinen yllätys oisin vaan tavattaessa. (Paitsi jos on poro.) Parempaa jos on musta kuviteltu ni en voi vannoa että yltäisin samalle tasolle, saati yli, mikä ois ehkä kuitenkin toivottavaa. ;)

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)