tiistai 8. marraskuuta 2011

Uskomattomia

Mitä verkossa tapahtuukaan: Varattujen deittipalvelu.

Jos ette jaksa lukea mistä on kyse tässä tiivistelmä: norjalaisten suomeenkin tuoma palvelu varatuille jotka etsivät salaista seuraa.

Oikeasti tässähän ei pitäisi olla mitään uutta koska mitä verkosta nyt EI löytyisi, mutta jospas otamme taas tämänkin uutisoinnin tosissamme ja uskomme aivan kaiken mitä siinä sanotaan huolimatta siitä miten asiaa on oikeasti tutkittu vai perustuvatko kaikenlaiset lausunnot yhden henkilön multiperoonavastauksiin ja "musta tuntuu":n.

Mihin kiinnitin huomiota?
"Suomeen syyskuussa rantautunut, naimisissa oleville ja varatuille suunnattu treffisivusto on saanut heti paljon suosiota. Avaamisen jälkeen palveluun kirjautui 10 000 suomalaismiestä ja 500 naista. Nyt suomalaisia deittiprofiilin käyttäjiä on jo yli 25 000."

Jos nollia ei ole mennyt vääriin kohtiin, ei voi muuta kuin tukehtua aamupalaansa. :D 10 000 miestä ja 500 naista.

Varattujen deittipalvelussa oleville miehille tiedoksi: noista 500 naisesta 100 on oikeasti miehiä ja jäljelle jäävistä puolet on oikeasti sinkkuja yksinhuoltajia koska ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen pulssilla varustetun miehen. Miesten 10 000:sta taas vähintään 1000 on oikesti sinkkuja koska (surullista kyllä) ovat hekin valmiita olemaan missä tahansa listoilla saadakseen seuraa. (Jos totta puhutaan niin se 16 000 nimeä sisältävä lista missä on ihmisten "vuotaneita" nimiä yhteystietoineen, niistäkin vähintään 1000 on seuranhakuisia peräkammarinpoikia ja yksinhuoltajaäitejä. :( Tunnen tuskanne, siskot. Ja veljetkin. Mutta kyllä se siitä. Jo-kai-sel-le ON jo-ku -aatteella eteenpäin kuin mummo umpihangessa. *hakkaa nyrkillä rintakehäänsä kyynel silmäkulmassa alahuuli väpättäen* )

"Norjalaisfirma perustaa liikeideansa oman markkinatutkimuksensa avulla saatuun tilastotietoon. Sen mukaan uskottomia löytyy Suomesta suhteellisesti vielä enemmän kuin muista Pohjoismaista.
- 60–70 prosenttia ihmisistä on jo uskottomia. Tätä tapahtuu yhteisöpalveluissa, sinkuille suunnatuilla treffisivustoilla ja ulkona joka lauantai."


Tämän mukaan siis yli puolet niistä vakituisessa parisuhteessa olevista ihmisistä jotka kävelevät minua kadulla vastaan ovat uskottomia. (Miten kukin sitten uskottomuuden käsittää, koska sitä ei tässä ole määritelty, mutta päätetään sen olevan vaikkapa ihmiskontakti ulopuolisen kanssa puolison tietämättä. Oikea tai virtuaalinen, sellainen minkä petturi kokee tarpeelliseksi salata puolisoltaan.) Yli puolet töissä tapaamistani parillisista pettää puolisoaan. Samoin yli puolet seurustelevista ystävistäni kuuluisi petturien porukkaan. Vaikeahan tätä tietoa on niellä, mutta kai se on uskottava kun norjalaisfirma on niin tutkinut.

Minua tai miestäni ei löytynyt 16 000 nimen vuotolistalta, mutta jospa hyväsydämiset hakkerit iskisivätkin seuraavaksi norjalaisfirman sivulle ja julkistaisivat sieltä kaiken mahdollisen siksi koska tietoyhteiskunnan PITÄÄ perustua avoimuuteen. (Siis silloin jos on kyseessä jonkun muun takalisto. Omat tekemiset pysyköön salassa koska sehän on aivan eri asia...) Lupaan ja vannon tarkastaa senkin listan koska tutkimukset eivät valehtele. Mitkään. Ikinä.

Artikkeli on kaikenkaikkiaan aika surullinen. Lisää otteita:
"Nettideittailun suosio kasvaa, mutta Väestöliiton perhekeskuksen johtaja Heli Vaarasen mukaan pettäminen ei kuitenkaan ole yleistynyt.
Sivustolla on mieskäyttäjiä naisia paljon enemmän. Vaarasen mukaan tämä selittyy miesten herkkyydellä. Mies on romanttisempi kuin nainen."


*RÖHÖNAURUA* :D :D :D (Jos kyseessä on todella suoraviivainen nainen koska, noh, ensinnäkin on töissä tilastokeskuksessa ja toiseksi, päästää suustaan tällaisen huulen... huulien esiäidin!)

Olen kulkenut verkossa silmät auki ja Vaarasen kommentti toi heti mieleeni kirjoituksen: Miehillä ja naisilla täysin eri käsitykset romantiikasta.
Tämän tutkimuksen mukaan naiselle romanttisuus tarkoittaa mm. kädestä julkisella paikalla kiinni pitämistä, merkkipäivien muistamista, oven auki pitämistä tai runojen jättämistä ympäri asuntoa.

Miesten mielestä taas on ää-ret-tö-män romanttista puolisoa kohtaa kun vie roskat ulos, tiskaa, imuroi, laskee vessanpöntön kannen alas tai yleensäkin siivoaa omat jälkensä. (Ai, mä kun luulin että tämä on sitä arkipäivää, itsestään selvä asia. Molemmat hoitavat kotityöt ja vähintäänkin siivoavat omat jälkensä. Voissaakeli mitä kädettömiä ja patalaiskoja mammanpoikia tähän on haastateltu.)

"Miehen ajatusmaailmaan mahtuu sellainenkin romanttinen ele, ettei hän piereskele sängyssä."
:D :D

Mä haluan myös yrittää yhden fiktiivisen keskustelun:

- Ai kulta kun sä olit niin tavattoman romanttinen tänään!
- ?
- No et sytytellyt kynttilöitä tai valmistanut illallista kun tulin painavien kauppakassien kanssa töistä kaupan kautta kotiin, hieronut väsyneitä jalkojani, laskenut kylpyä tai halannut ja silitellyt... Mutta sen teit että et pierassut kun tulin pyykkien narulle laiton ja puhtaiden kaappiin viikkaamisen jälkeen sänkyyn yliväsyneenä nukkumaan sun viereen!
- ?
- Kyllä naisen kelpaa.
- *pröööööööt* zzzzzzzzzzzzzz

*.* *-* *.* *-*

Kings Of Leon: Use Somebody

6 kommenttia:

 1. *Huoh* Kaikkee sitä ihmiset viittiiki tutkii...palkkasa etee...
  No, nyt oon sun ansiostas taas yhtä asiaa viisaampi!

  VastaaPoista
 2. Saanko mä nyt arvonimen VIISAUTTAJA!? :)

  VastaaPoista
 3. "aatteella eteenpäin kuin mummo umpihangessa"

  Sillä mennään. :-P

  Näiden tilastojen valossa mun varmaan täytyy nyt tunnustaa jotain. Mä oon luultavasti ehkä ollut sulle uskoton. Vaikka siis olen melko sinkku ja vaikkei oo koskaan tavattu ja silleen. :-D

  En tiedä, olenko jollain tuollaisella listalla, enkä kyllä piittaakaan tietää.

  "Mies on romanttisempi kuin nainen."
  "tiskaa"
  "fiktiivisiä keskusteluja"

  No on on. Sinä uskomaton. Sinä... sinä... RÖHÖNAURAJA!!yks! Kuuntele vaikka tämä, jos et muuten usko. :-D

  VastaaPoista
 4. Uskon, uskon. Paitsi että huulisynkattomuus todistaa että kohdassa 1:46 laulaja unohtaa sinun ihosi tuoksun. :)

  VastaaPoista
 5. Niin. Oikeastaanhan tämä menee niin, että miehet ovat sillä lailla eri tavalla romanttisempia kuin naiset, jotka päin vastoin ovat sillä lailla eri tavalla romanttisempia kuin miehet. Sitten on tietysti vielä heitä, jotka eivät ole joko naisia tai miehiä, tahi eivät ole romanttisempia. (He ovat vain sillä lailla eri tavalla.)

  VastaaPoista
 6. Tutkimukset eivät koskaan valehtele ja niiden perusteella ei pelkästään voi, vaan PITÄÄ yleistää.

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)