perjantai 2. joulukuuta 2011

Aasinsiltavideoita

Helloween on jo mennyttä, mutta koska joulu ei ole vielä kunnolla tullutkaan saattaa kaikenlaisia valoja silti vilkkua vähän siellä sun täällä.

Halloween Light Show 2011 - This Is Halloween


Niistä osa saattaa olla ehkä hieman liioteltuja, ja oikein kunnon valoshouta varten saattaa joutua kysymään lupaa naapureiden lisäksi kaupungilta tai ehkäpä joissain tapauksissa jopa pelastuslaitokselta...

Miltä tuntuisi asua tämän talon naapurissa?

The Kia Soul Shuffle Slam with LMFAO at Halloween House


Voi tietysti olla että on ihan sairaan siistiä ja muutenkin tosi makeeta jos musastaraporukka tulee kuvaamaan kilpailun voittovideon julkistamista pihallesi tai lähinaapuriin. Ja jos et ole riittävän nuori tai muuten nuorekas ja niin sekaisin päästäsi että pitäisit tämäntyyppisestä musiikista, voi oikeasti mikä tahansa asia olla oikein loistava syy sille miksi myöhästyit vaikkapa töistäsi. Eikö olisikin hieman päheetä sanoa myöhästyneensä koska musavideokuvaukset tukkivat kotinurkkasi ajotien?

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock


Perjantain kunniaksi sama suflahtava biisi uudestaan alkuperäisellä musavideollaan. LMFAO:n videoilta löytyy tanssija nimeltä Hok (Hokuto Konishi). 28 päivää myöhemmin leffaa parodioivan musavideon kohdassa 6:16 kohdassa Hok heittää voltin, juuri ennen Jeesusta.

Hokiin kiinnitin ekan kerran huomiota So You Thik You Can Dance -ohjelman 3. tuotantokauden jaksoissa. Aivan mieletön hip hop / breakdance / mikälie poppinglocking -tanssija.

Loppuun kaiken jumputuksen vastapainoksi heitänkin videolla minkä todella loistava koreografia kertoo kolibrista ja kukasta. Tanssityylinä lyrical jazz.

Hok & Jaimie - Hummingbird & Flower

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)