lauantai 3. joulukuuta 2011

Kissan tylsyydenestolelu

Kateilla on tuossa lattialla vaihtelevissa määrin leluja. On karvapalloa, superpalloja, naruja, nauhoja, pölykoiria ja kaikkea muuta mitä ovat itse hakeneet vähän sieltä sun täältä kuten multaa, kasvinlehtiä, pussinsulkijoita, sukkia ja pyyhkeitä.

Viime viikolla kävin ostamassa jo toisen puisen ison lelun (Dog Casino, aiempi Dog Brick) missä mainostetaan että loistava myös kissoille. Lelu perustuu ongelmanratkaisuun ja namipalkintoon. Harmi vain että Roosa tajusi kaikki ratkaisut päivän sisällä ja tyhjentää kummatkin laudat nameista ennenkuin toiset kissat ehtivät edes viiksikarvaansa väräyttää.

Nyt olisikin hakusessa pelkkä aktivointilelu missä kissa ei saa namia vaan pyörittelee lelun osia vain huvikseen. Sellaista samanlaista hommaa mitä Amanda tekee keskellä yötä superpalloilla sekä kulkusilla varustetuilla, ontoilla palloilla. Hakkaa niitä vasten makkarin ovea ja superpallot rahaa suussaan sängyn alle pyöritelläkseen niitä epäsäännöllisen ärsyttävästi siellä. (Nyt leikitään eikä nukuta!)

Se aktivointilelu saisi olla sen kokoinen ettei sitä ihan hetkessä tuosta olkkarin matolta makkariin raahattaisikaan. Kuten vaikkapa allaolevassa videossa oleva pallolla varustettu rinkula. Hihkaiskaa jos tiedätte mistäpäin tuollaisen saisi ostettua / tilattua niin ettei tarvitsisi maksaa postikuluista enempää kuin itse lelusta.


Edit:
Paitsi että löysin: www.zooplus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)