perjantai 22. helmikuuta 2013

Long Tall Travelin' Band

En varmaankaan ole ensimmäinen ihminen joka on tämän tajunnut mutta:

Little Richardin Long Tall Sallyn sanoilla + sävelellä voi laulaa...Credence Clearwater Revivalin Travelin' Bandin tahdissa.Ja varmaankin myös toisinpäin. Tai sitten kyse voi olla vain mun henkilökohtaisesta mielipiteestä ja esim. täysin sävelkorvattomat ja muutenkin tajuttomat ihmiset voi väittää että sopii päikseen ihan yhtä hyvin kuin vaikka Petteri Punakuonon sävel ja sanat. Ei toimi jos laittaa molemmat soimaan samaan aikaan, kokeiltu. Näissä on ihan eri tahti.

Nyt tietysti jos koko CCR:n biisin historia on sellainen että se on vaikkapa eräänlainen kunnianosoitus Little Richardille, nolottaisi jos osaisin sellaisen taidon. :)

Onneksi musiikilla on edelleen se uskomaton taito pyyhkäistä muualta tulleen paskan maku suusta.

*-*-*-*-*-*

Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä että kun joku palaa riidan aiheuttaneeseen aiheeseen seuraavin sanoin: "En jaksa asiaa miettiä enää enempää enkä sitä puida, mutta saanko sanoa YHDEN asian... blaa blaa blaa blaa." Tuossa vaiheessa viisas olisi ottanut jalat alleen ja juossut, suorasukaisen itsetuhoinen ihminen olisi tokaissut: "No älä sitten pui äläkä sano." ...ja tyhmä hokee vain päässään itselleen: "Vaikka kuinka tekis mieli niin älä vastaa muuta kuin jaha, ni, aha tai hmm."

Sanomalla ettei jaksa puida mutta sanoo sil-ti kui-ten-kin yhden asian tarkoittaa itseasiassa sitä että jaksaa kyllä sanoa oman mielipiteensä, ei kuitenkaan jaksa kuunnella toisia eikä halua antaa toisille mahdollisuutta vastata. "Jos vastaat kun olen sanonut etten jaksa puida, olet sinä se joka alat puida."

Puiminen sitäpaitsi liittyy viljankorjuuseen.

Lisäksi kummeksuttaa saman henkilön suusta ristiriitaiset lauseet samasta aiheesta: "Onpa hyvä että sanoit ja tuokin asia tuli esille." ja: "Mä en jaksa sitä asiaa ainakaan s-postissa käydä läpi." ...eikä kasvokkainkaan koska asiaan ei enää saa palata. Ei heti eikä koskaan myöhemmin. Aluksi ei ole aikaa ja lopuksi ei kannata koska siitä on jo niin pitkä aika.

Että tämmmöstä purkausta tällä kertaa. Onpa hyvä että on olemassa blogi. Ärsyttää ennakoimattomat, jälkiviisaat + kaksinaismoralistiset ihmiset joilla on itselle eri säännöt kuin toisille.

Tosin yksi hyvä puoli: Combat -tunnit on viime aikoina olleet suorastaan loistavia! Ne on menneet läpi juuri sellaisella raivolla ja 200%:lla intensiteetillä että oksat pois! Asiakkaitakin on kummasti tullut lisää. Kannattaa olla vihainen siis. :D

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oonko? :D Taidan mä olla. Onko se hengis samanlainen juttu kuin jos oisin jossain jengis? Yläasteella kuulin että kovat pojat oli perustaneet purkkajengin. (Ne kävi mäyssyttämässä koulun nurkan takana purkkaa niin että sauhus vaan.) Semmonen vai? Iiiiiiih, mä kuulu koviin poikiin, vih-doin-kin!

   Poista
  2. Ei nyt heitetä tätä vitsiks, kun mulla on kerranki prioriteetit järjestykses! Ni.

   Poista
  3. Mitä mä sitten voin tehdä jos ei saa heittää kaikkea vitsiksi? Ei oo mitään sanottavaa!

   Poista
  4. En minä tiedä. Kokeile naimista?
   http://jokinmenipieleen.blogspot.fi/2013/03/oikeus.html
   Se on (kuulemma) oikeus (ja kohtuus).

   Poista
 2. Kuka se Lontoon Sally on?

  VastaaPoista

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)