torstai 10. maaliskuuta 2016

Asioita tapahtuu

Mikä siinä on että jotkut ihmiset eivät osaa ottaa vastuuta omista tekemisistään tai tekemättömyyksistään?

Jos toimijoita on jossakin ryhmässä alle 5 ja yksi pääsee toteamaan ettei täällä oikein toteudu mikään / tapahdu mitään, niin kyllä silloin olisi toteajalla peiliin katsomisen paikka.

Tai jos tämä samainen henkilö vielä toteaa, että sen verran mitä on tapahtunut, niin asiat eivät ole tapahtuneet hänen haluamaan suuntaan. Jälleen kerran pienessä ryhmässä, missä kukaan ei ole ketään kieltänyt tekemästä mitään, on toteajalla peiliin katsomisen paikka jos tuntuu siltä että asiat ei mene siihen suuntaan mihin tämä niiden haluaisi menevän.

Asioita ei siis tapahdu, vaikka oikeasti onkin tapahtunut, ei riittävästi toteajan haluamaan suuntaan. Ja vaikka olisikin mennyt toteajan haluamaan suuntaan, niin toteaja on tässä välissä jo muuttanut mieltään ja haluaa nyt keskittyä ihan johonkin muuhun. Apurahaa saa hakea, toimintaa voi edistää ja omia ehdotuksia saa toteuttaa. Ainut mikä on nounou, on se että heität idean ja odotat että joku muu toteuttaa sen sinun puolestasi.

Aika harvassa paikassa voi tehdä niin että yksi ihminen ideoi ja joku muu toteuttaa.

Eikä jokaisen omia asioita aja kukaan muu kuin sinä itse.

Miksei voi vain myöntää totuutta?

Sitä että on muuttanut mieltään eikä enää halua. Tai sitä että ei alunperinkään ajatellut tehdä oikeasti töitä sen eteen että asiat etenisivät siihen suuntaan mihin itse haluaa, vaan että haluaisi olla vain heittelemässä ideoita ja sitten katsoa vierestä kun joku muu tekee työn.

Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kyllä sunkin jutut tänne mahtuu, liitty ne sitten kirjoitukseen tai ei, ni anna mennä vaan! :)